Почистване и полиране на твърди подови настилки

Извършване на почистване, полиране и запечатващ слой на под за град София/област София

  • машинно почистване на твърди подови настилки

Машинното почистване е модерен и надежден начин за качествено и бързо справяне със задачата. Машината помага да извадим в дълбочина наслоените замърсявания от гладки равни повърхности до равни порести повърхности. Използват се различни видове професионални препарати според степента на замърсяване или различната по вид настилка от естествени до неестествени.

  • ръчно почистване на стълби
  • полиране
  • запечатка

Всички тези етапи се извършват спрямо спецификацията на пода. Задължително ли е да се прави полимерна емулсия (запечатка)? Прави се задължително на подови настилки от мрамор, варовик, мозайка и бетон след перфектно почистване и подсушаване на пода. Питате се защо се полага? Защото предпазва настилките от драскотини, подхлъзване и разливане на различни течности, които ще попият в естествения под. Може да се доверите на нас в този случаи на 100% качествена свършена работа.

  • почистване на фуги

Почистването на фуги се предлага за стени и подове. Най-бързо се замърсяват фуги в банята или коридора ако говорим за дома. Почистването се предлага ръчно и машинно с помощта на специализирани препрати за това.
Заявете оферта или безплатен оглед

bg_BG